070-445 09 30
info@takbytenivast.se

Solceller

Kan du lite kort berätta om er verksamhet och varför den är konkurrenskraftig och varför ni lyckas så bra med det ni gör?

Det är en ganska enkel ekvation, genom att använda material från kända stora leverantörer i Europa så ökar vi livslängden på anläggningen avsevärt och därför får vi en bättre totalekonomisk anläggning som producerar under många år.

Vilka varumärken arbetar ni med och varför verkar det finnas så mycket produkter på marknaden som lovar stort, men håller tunt?

Vi arbetar primärt med Europeiska märken. Solitek, Luxor, SMA, Ferroamp, K2 & Esdec för att nämna några.

Hur kan man veta att just ni arbetar med premium varumärken?

Vi skickar alltid med materialspecifikationer ihop med offert. För att vara extra tydliga med vad som ingår

Vilken garanti håller ni mot slutkund?

Alltid minst 15år produktgaranti för solceller. Sen jobbar vi med material upp till 35års produktgaranti.

Vad är viktigt att tänka på när man går i tankarna att skaffa en solceller?
Att man väljer en seriös samt stabil firma som funnits i många år. Anläggningen skall producera el under många år och om fel uppstår så är det viktigt att firman man anlitat finns kvar för att förenkla garanti processen. Viktigt även att de takläggare som fixar taket gör ett bra underarbete.
Hur vet ni hur stor anläggning det bör sitta på en fastighet och hur kan ni veta vart den bör sitta för att få bästa möjliga effekt?

Varje fastighet är unik! Just därför är det oerhört viktigt att man får med taklutning, vilket väder streck samt elkonsumtionen. Sen ritar våra projektörer upp fastigheten i ett 3-d program som simulerar data som är hämtad från verkligheten. Vi tar hänsyn till tex skuggning, nedsmutsade paneler mm. Allt för att lämna en så korrekt produktionskalkyl som möjligt. Vi kommer då kunna skräddarsy en anläggning som bäst passar er fastighe